8 Mart Kadınlar Gününe Özel Ziyaretler

Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanımız Harun Sağır, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle üyelerimizi ziyaret etti. Başkanımız beş yıldır yaptığı gibi odaya kayıtlı bayan esnaflarımızın 8 mart gününü birebir ziyaret ederek kutladı. Seydikemer Esnaf Odası Başkanı Harun Sağır Karadere’den, Bekçilere, Söğütlüdere’den Arsa’ya kadar geniş bir coğrafyada yer alan odamıza üye bayan esnaflarımızı gerek evlerinde gerekse işyerinde tek, tek ziyaret ederek çiçeklerini hediye etti. İçinde bulunulan pandemi döneninden dolayı ziyaretleri sırasında pandemi kurallarına uyan başkanımız bayan esnafların dertlerini de dinledi. Başkanımız konuya ilişkin olarak yaptığı açıklamada; “odamıza üye bayan esnaflarımızın beş yıldır ara vermeden “Dünya Kadınlar Günününü” kutluyoruz. Aslında onlar bizim her zaman başımızın tacı. Ailevi sorumluluklarının yanı sıra esnaflık da yapıyor olmaları yüklerini daha da arttırıyor. Bizler de her zaman olduğu gibi onarın yanın da olmaya gayret gösteriyoruz. Ziyaretlerimiz esnasında göstermiş oldukları samimiyet ve misafirperverliklerinden dolayı hepsine ayrı ayrı Esnaf Odası başkanı olmanın yanı sıra bir kardeşleri olarak çok teşekkür ediyorum” sözlerine yer verdi.

Basın Birimi

09 Mart 2021