Ayyıldız’dan Sağır ile Birlikte Esnaf Ziyareti

Muğla Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Şükrü Ayyıldız ve beraberinde Seydikemer Esnaf  Odası Başkanı Harun Sağır Fethiye de esnaf ziyaretinde bulundu. Bir dizi çalışmalar için Fethiye’ye özellikle Seydikemer’e sık sık gelen Ayyıldız Muğla’ya gitmeden önce Fethiyeli sevilen esnaflardan Show Berber işletme sahibi Harun Çatal’ı ziyaret etti. Sohbet şeklinde geçen ziyaretin ardından Ayyıldız ve Sağır Fethiye de birkaç esnaf ziyareti deha gerçekleştirdi. Seydikemer Esnaf Odası Başkanı Harun Sağır, “Başkanımız Ayyıldız ile birlikte hem Fethiye de hem de Seydikemer ilçemizde zaman zaman ziyaretler de bulunuyoruz onların sorunlarını dinliyoruz. Sayın başkanımız sağolsun bizleri Seydikemer’de öksüz bırakmıyor gece gündüz Şoförler Odası Başkanımız ve destekleri çok büyük olan Hayri Topçu ile yanımız da kendilerine çok teşekkür ediyorum.” Dedi.

Ayyıldız’dan-Sağır-Şile-Birlikte-Esnaf-Ziyareti

26 Ağustos 2014