Başkan Harun Sağır Bayan Esnafların Kadınlar Gününü Kutladı

Seydikemer Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Harun Sağır her yıl yaptığı gibi, bu yılda bayan esnaflarının kadınlar gününü kutladı.

Seydikemer de farklı etkinliklerle kutlanan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Harun Sağır bu defada bayan esnaflara canlı çiçek hediye ederek günlerini kutladı.
Seydikemer merkezde ve mahallelerde bulunan tüm bayan esnaflara çiçek hediye eden Seydikemer Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Harun Sağır ”Esnaflarımızın tamamıyla gönül bağlarımız güçlüdür”dedi. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle kurum ve kuruluşlar da kendi aralarında etkinlikler düzenleyerek bu günü en iyi şekilde kutladılar.

Seydikemer merkezde ve mahallelerde bulunan tüm bayan esnaflara çiçek hediye eden Seydikemer Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Harun Sağır, Esnaflarımızın tamamıyla gönül bağlarımız güçlü ama bayan esnaflarımızın odamıza ve bizlere olan teveccühü bizleri hem mutlu ediyor hem de sorumluluğumuzu arttırıyor.” Dedi.
Bayan esnaflar ise; Başkanımız sağolsun her yıl kadınlar gününde bizleri ziyaret ederek hediyesiyle mutlu ediyor. Bizlerde başkanımızı bu ince düşüncesi, bizlere olan saygısı ve sevgisinden dolayı seviyoruz ve destekliyoruz, dediler.

25 Nisan 2018