Başkan Sağır Milli Güreşçi Cemal Cumbur’a Kendi Resmini Hediye Etti

27.Geleneksel yayla Seki yağlı pehlivan güreşleri Kırkpınarın rövanşının alındığı çayır, Her yıl olduğu gibi bu yılda muhteşemdi.
Seydikemer güreş takımının kırkpınarda boylarında 1.incilik alan güreşçilerimizin hocası aynı zamanda Seydikemer in ilk milli güreşcisi Cemal Cumbur’a Başkanımız Harun Sağır Kendi Resmini yaptırıp hediye etti.
Seydikemer Esnaf Odası Başkanımız Harun Sağır, Ziraat Odası Başkanı Muhsin Gümüş, Ulaştırma Odası Başkanı Mehmet Hadi Çakıroğlu ve 65 mahalle muhtarları ile birlikte er meydanında yerlerini aldı. Cemal Cumbur ilk defa kendi resminin olduğu bir tablo hediye edildiğini, özellikle Başkanımız Harun Sağır’dan böyle bir hediye almanın çok önemli ve gurur verici olduğunu çok teşekkür ettiğini söyledi.

13 Aralık 2018