BAŞKAN SAĞIR BASIN MENSUPLARIYLA BULUŞTU

24 Temmuz Basın Bayramında Başkan Sağır basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Başkan Sağır Basın mensuplarıyla akşam yemeğinde bir araya geldi. Yemekten sonra da yaş pasta sürprizi yapan başkan sağır yaş pastayı basın mensuplarıyla birlikte kesti.

Ulusal ve yerel ajansların Fethiye ve Seydikemer deki temsilcilerinin katıldığı program gece geç saatlere kadar devam etti.

Seydikemer Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Harun Sağır programdan sonra kısa bir açıklama yaparak ” Tüm Basın camiasının 24 Temmuz Basın Bayramı’nı kutluyorum,”dedi.

Başkan Sağır: Seydikemer Esnaf Odası olarak gerek ilçemizin tanıtımıyla alakalı gerekse ilçemizdeki haberlerle ilgili yayın yapan İlçemizin tanıtımına destek veren tüm ulusal ve yerel ajansların Fethiye ve Seydikemer deki temsilcisi arkadaşlarımızı 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle Seydikemer deki gazeteci arkadaşımız Zekeriya Şahin’le birlikte misafir ettik. Bu gece buraya gelerek bizlere destek olan ve bizleri onurlandıran tüm Basın mensubu arkadaşlara ilçemiz adına, esnaflarımız adına teşekkür ediyorum. Basın bizim gözümüz kulağımız, en büyük tanıtım materyalimiz. Gazeteci arkadaşlarımızla yıllardır bir dostluğumuz var. Bu gibi günler de bir araya gelmek için vesile oluyor. Dostlarımızla bugün bir aradaydık. Ben herkese katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. İlçemizdeki tek basın olan Zekeriya Şahin’e de ayrıca yardımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Tüm Basın camiasının 24 Temmuz Basın Bayramı’nı kutluyorum, dedi.

10 Ağustos 2018