Başkan Sağır “ Hepimiz İlçemizin Başarısı İçin Çalışıyoruz”

Seydikemer Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Harun Sağır bir yandan tebrikleri kabul ederken diğer yandan Odanın Genel Kuruluna gösterdikleri ilgi ve katılımlarından dolayı ilçe merkezinde ki Esnaflara teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

08 Ocak 2018 tarihinde yapılan seçimin ardından Oda Başkanı Harun Sağır ve ekibine esnaflardan ve halktan yoğun ilgi ve ziyaretçi akını başlamıştı.
Seydikemer İlçe merkezinde ki ziyaretlerinde tüm Esnafların yanı sıra diğer adaylar Ersoy İleri ve Cafer Yayan’ı da işyerlerinde ziyaret eden Oda Başkanı Harun Sağır’ın hem esnaflar hem de vatandaş tarafından takdirle karşılandı.

Seydikemer Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Harun Sağır; “ Ben seçimden önce söylemiştim Genel Kurullar Esnafın bayramıdır diye. Gerçekten Esnafımızın Odamızın Genel Kuruluna gösterdiği ilgi takdire şayandır. Yüzde 86 katılım oldu. Bu katılımda aslında esnafımızın Odasına olan bağını ilgisini gösteriyor. Yeni kurulmasına rağmen 3,5 yılda bu bağı kurmuşuz. Bizi sevindiren tarafı budur. Her zaman olduğu gibi görev süremiz boyunca ve seçim sürecinde yaptığımız gibi seçimden sonrada esnafımızı ziyaret ediyor her konuda onların yanında olduğumuzu gösteriyoruz. Demokrasinin en güzel örneği seçimlerdir. Bizler bugün diğer aday arkadaşlarımızı da işyerlerini ziyaret ettik. Hepimiz Seydikemer’liyiz ve İlçemizin başarısı ve geleceği için çalışıyoruz. Seçim bizim için 08 Ocak günü bitmiştir. Bizler ayrım yapmadan 1150 esnafımıza daha önce de yaptığımız gibi hizmet etmeye devam edeceğiz. Ben Tüm Esnafımıza tek tek teşekkür etmeye, ziyaret etmeye devam edeceğim.” Dedi.

25 Nisan 2018