BAŞKAN SAĞIR’DAN BAYAN ÜYELERE 8 MARTA ÖZEL HEDİYE

Seydikemer Esnaf Odası Başkanı Harun Sağır 8 Mart dünya kadınlar günü nedeniyle üyelerine çiçek dağıttı. Bayan üyeler Başkan Sağır’ın bu nazik davranışına teşekkür ederek; “ Başkanımızın bu nazik davranışı bizleri çok duygulandırdı. Kendisine teşekkür ediyoruz. Ne diyelim Allah onu başımızdan eksik etmesin. Başkanımız sağolsun her zaman bizleri ziyaret ederek halimizi sorar.” Dedi.

20170308_095800_450x600

Fatmana Gökçe

8 Mart dünya kadınlar günü nedeniyle Seydikemer Esnaf Ve Sanatkârlar Odası Başkanı Harun Sağır odaya kayıtlı bayan üyelerine tek tek dolaşarak çiçek dağıttı. Bayan üyeler Başkan Sağır’ın bu nazik davranışına teşekkür ederek; Başkanımızın bu nazik davranışı bizleri çok duygulandırdı. Kendisine teşekkür ediyoruz. Ne diyelim Allah onu başımızdan eksik etmesin. Başkanımız sağolsun her zaman bizleri ziyaret ederek halimizi sorar. Bu günde günün anlam ve önemi münasebetiyle bizleri ziyaret ederek çiçek hediye ettiler. Başkanımıza bu ince düşüncelerinden dolayı teşekkür ederiz dediler.

Yeşim Girgin 1 Cansel Yenigün-Berat Durmaz

Seydikemer Esnaf Odası Başkanı Harun Sağır ise yaptığı açıklamada : “Peygamber Efendimiz ‘cennet anaların ayağı altındadır’ diyerek, diri diri toprağa gömülen kız çocuklarını omuzlarında taşıyıp Mekke sokaklarında gezerek kadınlarımızın değerini yeniden tesis etmiştir. Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘şuna kani olmak lazımdır ki, dünya üzerinde gördüğümüz her şey kadının eseridir’ sözlerinden de anlaşıldığı üzere kadınlarımız her şeyimiz, olmazsa olmazlarımızdır. Kadınlarımızın toplumsal alandaki başarıları oldukça büyüktür. Bir yerlere getirenler de, desteği verenler de, evde huzuru temin edenler de kadınlarımızdır. Bunlar için hepinize minnettarız. Bayan üyelerimizi hem ziyaret edelim hal hatırlarını soralım hem de bu vesileyle kadınlar gününü kutlayalım dedik ve onlara köklü çiçek hediye ettik. Açtıkça bizleri hatırlasınlar diyerek 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.20170308_101903

23 Ağustos 2017