Başkanımız Harun Sağır’dan Kaş Esnaf Odasına Ziyaret

15181397_1462705533758433_3106102421713079055_n

Başkanımız Harun Sağır, Kaş Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Çalışkan’ı makamında ziyaret ederek çalışmalarını il sınırları dışına çıkardı. Başkanımız Harun Sağır, Kaş Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Çalışkan’ı makamında ziyaret ederek oda ve oda üyeleri hakkında istişarelerde bulundular. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret hakkında bilgi veren Başkanımız Harun Sağır, “Fethiye ve Seydikemer ilçelerimiz ne kadar birbirine bağlı ve iç içe ise Antalya İlimizin Kaş İlçesi de, ilçemiz Seydikemer ile aynı pozisyondadır. Komşumuz en fazla sınırımızın olduğu Kaş Esnaf ve sanatkarlar Odası’nın Değerli ve Genç Başkanı Ali Çalışkan kardeşimi ziyaret ettim. Kendisine çalışmalarında başarılar diliyorum. Kaş Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanımızı ziyaret ederek odalarımız ve üyelerimiz hakkında bilgi alış verişinde bulunduk. Amacımız üyelerimize daha fazla nasıl kolaylık sağlayabiliriz sorusuna çözüm bulmaktır. Ali Çalışkan başkanım oldukça çalışkan ve güler yüzlü bir kişiliğe sahip insan. Kaş esnafı bence çok şanslı” diye konuştu. Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanımız Harun Sağır’ın ziyaretinden dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Kaş Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Çalışkan, “Seydikemer İlçemizin genç ve çalışkan başkanı Harun Sağır’a ziyaretinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Çiçeği burnunda Seydikemer İlçesi Büyükşehir Yasası ile ayrı bir ilçe konumuna düştükten sonra Harun Sağır başkanım ve ekibi odanın kurulması ve esnaf halkın bir çatı altında toplanması için aile ve ekonomisinden feragat ederek elinden gelen çalışmanın fazlasını yaptılar ve başarılı oldular. Seydikemer İlçemizde Esnaf ve Sanatkarlar Odası kurulduktan sonra kısa sürede esnafların eksiklerini gidermek için büyük çaba sarf etti ve bu onurlu yolculuğunda başarılı oldu. Biz Kaş Esnaf ve Sanatkârlar Odası olarak her zaman Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar Odasının yanındayız” dedi.

15203353_1462705510425102_3019025863521123264_n

29 Haziran 2017