BAŞKANIMIZDAN, MAL MÜDÜRÜ DEMİR’E HOŞ GELDİN ZİYARETİ

BAŞKANIMIZDAN, MAL MÜDÜRÜ DEMİR’E HOŞ GELDİN  ZİYARETİ

İlçemiz Mal Müdürlüğüne yeni atanan Reyhan Demir’e Oda Başkanımız Harun SAĞIR, muhasebe bürosu sorumlumuz Ramazan ABACI ve mali müşavirimiz Ali Nail YULUK ile birlikte hoş geldin ziyareti gerçekleştirdi.

Esnaflarımızın sorunları ve odamız muhasebe bürosundaki çalışmalar hakkında bilgilerin paylaşıldığı ziyarette, Oda Başkanımız Harun Sağır ‘Müdürlüğümüz Gelir servisi kurulduğu günden itibaren memur arkadaşlarımız ile birlikte iyi bir uyum içerisinde çalışmalarımızı sürdürmekteyiz .Esnaflarımıza göstermiş oldukları iyi niyetli yaklaşımlarından dolayı tüm esnaflarımız adına kendilerine teşekkür ediyorum. Sizlerin tecrübesi ve önderliğinde, işbirliği içinde ilçemize ve esnaflarımıza faydalı hizmetler yapacağımız ümidiyle tekrar hoş geldiniz diyor çalışmalarınızda başarılar diliyorum’ dedi.

Mal Müdürlüğüne atanan Reyhan Demir ‘ Nazik ziyaretiniz,  müdürlüğümüz çalışanları hakkında güzel düşünceleriniz ve işbirliğiniz için mesai arkadaşlarım adına çok teşekkür ediyorum. Seydikemer gelişime çok açık ve güzel bir ilçe, burayı tercih etmiş olmak ve burada hizmet verecek olmaktan dolayı son derece mutluyum. dedi.

22 Eylül 2020