“BU YILDA BAYAN ESNAFLARIMIZIN KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLADIK”

Odamız kurulduğundan bu yana her yıl geleneksel hale getirmiş olduğumuz 8 Mart dünya kadınlar günü dolayısıyla bayan esnaflarımızı ziyaretimizi bu yılda gerçekleştirdik.

Başkanımız Harun SAĞIR; Odamızın bayan erkek farketmeksizin her esnafı bizim için değerlidir,ancak bayanlarımızın yükü bizlere göre daha ağır hem ailesini evini hem de işini yapmak zorundalar onun için onların yeri ayrı ve takdire şayandır.
Esnaflarımızın her ortamda platformda yanlarında olmaya özen gösteriyoruz.Bu güne kadar arkadaşlarımız ile birlikte bizlere göstermiş oldukları sevgi ve teveccüh için ne kadar onlara teşekkür etsek azdır.
Önemli olan geride hoş bir sada bırakmak,arkamızdan hayırla yad edilecek eserler bırakabilmek,onlara layık olabilmek için var gücümüz ile çalışmalarımıza devam ediyoruz. Rabbım mahcup etmesin..

“8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun.”

11 Mart 2020