ESNAF ANNELERE “HOŞ GELDİN BEBEK” ZİYARETLERİ YAPTIK

ESNAF ANNELERE “HOŞ GELDİN BEBEK” ZİYARETLERİ YAPTIK.

Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanımızın Oda faaliyetleri yanı sıra, Odamıza kayıtlı doğum yapan bayan esnaflarımıza “HOŞ GELDİN BEBEK” ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. Esnaflarımızın gece, gündüz,iyi gününde, kötü gününde sürekli yanlarında bulunmaya çalışıyoruz. Oda Başkanımız Harun SAĞIR ”Hem esnaflık yapıp halkımıza hizmet vermek, hem de aynı zamanda esnaf bir anne olmak gerçekten herkesin yapabileceği bir şey değil,onları takdir ediyorum. İnanın bu bebeklerin neredeyse tamamı iş yerlerinde büyüyorlar, esnaf annelerin hakkı gerçekten ödenmez, buradan ben tüm Seydikemer’li lere seslenmek istiyorum; Lütfen esnaflarımıza sahip çıkalım, gelin biz bize yeteriz..
#HOŞGELDİNBEBEK
#SİZLERDEN ALDIĞIMIZ GÜÇ İLE BÜYÜMEYE DEVAM EDİYORUZ