ESNAF ODASINDAN BİR KURS DAHA

Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası hijyen eğitimi kursu düzenledi.

Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası ilçemizdeki esnaflarımızın denetimlerde cezai işleme maruz kalmaması için Seydikemer Halk Eğitim Merkezi ile işbirliği yaparak Oda hizmet binamızda hijyen eğitimi kursu düzenledi.

Hafta içi yapılan hijyen eğitimi kursuna çok sayıda Aşçı, Servis görevlisi, market, kasiyer gibi gıda üzerine çalışan esnaflardan ve yanlarında çalıştırdıkları elemanlarından yoğun katılım oldu. Oda hizmet binamızda düzenlenen kursa 43 kişi katıldı. Hijyen eğitimine olan ilgiden dolayı yeni bir kurs daha açılması bekleniyor. Seydikemer Esnaf ve Sanatkârlar binamızda düzenlenen eğitime Esnaf Odası Başkanımız Harun Sağır’da katılarak esnaflarla yakından ilgilendi.

Eğitimlerle ilgili açıklama yapan Başkanımız Harun Sağır: “Odamız yeni olmasına rağmen göreve geldiğimiz günden itibaren eğitimler için adeta seferberlik başlattık. Seydikemer de faaliyet gösteren esnaflarımız için oda personeli, yönetimi ve Başkanı olarak hizmet etmek için çıktığımız bu yolda faaliyetlerimize hız kesmeden ilk gün ki aşkla devam ediyoruz ve edeceğiz. “ Dedi.

29 Ağustos 2017