“GÖNÜLLERİ BİRLEŞTİRMEYE DEVAM EDİYORUZ”

Kurban bayramın 3. günü, Temel köyümüzden Sezan Kebabcı oğlu Serkan ile Fethiye’nin Kızılbel mahallenden Esra‘nın nişan merasının Temel  Arap oyunu ekinin eşliğinde eğlenceli bir şekilde devam etti. Her iki gencin ailesi ve sevenleri pistti  hiç boş bırakmadı.

Serkan ve Esra çiftinin nişan yüzüklerini Esnaf ve Sanatlar Odası Başkanımız Harun Sağır takarken kurdeleyi Kızılbel muhtarı Ferhat Kavcar ile birlikte kestiler.

Oda Başkanımız Harun Sağır yaptığı kısa konuşmada ’Seydikemer Esnaf odası başkanı olarak kurban bayramınız kutluyor Çetin ve kebabcı aileler adına Esra ve Serkan kardeşimizin mutlu anını paylaştığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Nişanlılık dönemi evliliğin ilk adımıdır, Her iki gencimize ve ailelerine hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.’ dedi

16 Ağustos 2019