“GÖNÜLLERİ BİRLEŞTİRMEYE DEVAM EDİYORUZ”

Seydikemer İlçemizin Esnaflarından Özkan Bostancı ile Aynur Büyükkocagöz’ün nişan yüzüklerini Seydikemer Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanımız Harun Sağır taktı.

Oda Başkanımız ” Bende Bayır köyün damadıyım, Bayır köyü eniştelerine değer verir, sahip çıkar. Nişanlılık dönemi evliliğin ilk adımıdır, Her iki gencimize ve ailelerine hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Düğünlerinde de yine her iki kardeşimizin mutluluğunu paylaşmak üzere inşallah bir arada oluruz. Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak hatırı fazla olsun diye Türk kahvesi ağızlarının tadı bozulmasın diye Türk lokumu hediye ediyorum, aileleri ile birlikte içerlerken bizi hatırlasınlar.” dedi.

04 Kasım 2019