Harun Sağır’dan Muğla Vergi Dairesi Başkanı Bayar Ve Mal Müdürü Taşkın’a Ziyaret

Seydikemer Esnaf Ve Sanatkârlar Odası Başkanı Harun Sağır, Her yıl şubat ayının son haftası kutlanan Vergi haftası münasebetiyle Muğla Vergi Dairesi Başkanı Hüseyin Bayar’ı makamında ziyaret ederek vergi haftasını kutladı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Muğla Vergi Dairesi Başkanı Hüseyin Bayar ”Harun başka

nımın özverisi hizmet aşkı ve bizler ile iyi diyaloglarından kendisini seviyoruz. Esnafları için her fedakârlığı yapıyor bizde ona ve esnaflarına yardımcı olmaya çalışıyoruz Seydikemer denince aklımıza Harun başkan geliyor, dedi. Oda Başkanı Harun Sağır ise; Hüseyin başkanıma esnaflarımız adına bizlere göstermiş olduğu ilgi, sevgi ve babacan davranışından dolayı teşekkür ediyoruz. İnşallah daha uzun yıllar ilimizde görev yapar, işbirliğimiz sayesinde ilçemiz vergi dairesi çalışanları ve müdürümüz ile birlikte aile huzuru içerisinde çalışmaktayız. Güzel düşünceleri için Esnaflarımız adına teşekkür ediyor şükranlarımı sunuyorum, dedi.

Seydikemer Esnaf Ve Sanatkârlar Odası Başkanı Harun Sağır vergi haftası dolayısıyla Mal müdürü Bünyamin Taşkın ve personelini ziyaret etti. Oda başkanı Harun Sağır a nazik ziyareti için teşekkür eden mal müdürü Bünyamin Taşkın başkanımıza muhasebe personeline bizlere olan yakınlığı ve her zaman mesai göstermeksizin iş birliği içinde çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum, dedi.

Seydikemer Esnaf Ve Sanatkârlar Odası Başkanı Harun Sağır’da; Mal müdürümüz Bünyamin Taşkın ve vergi dairesi personelleri ile uyum içinde çalışıyoruz esnaflarımıza olan yaklaşımları ve odamız muhasebe bürosu ile işbirliği içerisinde çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür ediyor vergi haftalarını kutluyorum, dedi.

25 Nisan 2018