Başkan Harun Sağır Güven Tazeledi

Seydikemer ilçesinde gerçekleşen Esnaf ve Sanatkârlar Odası seçimlerinde, 511 oy alan mevcut başkan Harun Sağır yeniden seçildi.
Seydikemer’de bir düğün salonunda gerçekleştirilen Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı seçimi, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Divan başkanı ve üyelerin seçiminin ardından faaliyet raporu okundu. Seçimde başkan olabilmek için üç aday kıyasıya yarıştı.
937 üyenin oy kullanıldığı seçimde mevcut başkan Harun Sağır 511 oy alarak yeniden göreve seçildi. Diğer adaylar Ersoy İleri 368 oy, Cafer Yayan 49 oy aldı.
Yoğun ilginin olduğu genel kurulda başkanlığa 511 oy alan Harun Sağır seçilirken Yönetim Kurulu Mehmet Alaşan, Özkan Karcı, Nihat Tankut, Osman Alagöz, Baki Değirmenci, Şeref Güneş, Muammer Oğuş ve Hakan Tosun seçildiler. Diğer başkan adaylarından Ersoy İleri 368, Cafer Yayan 49 oy alırken 9 oy da geçersiz kabul edildi.
Sağır, seçim sonrası yaptığı konuşmada, 2014’te bin bir güçlükle kurdukları Odanın Başkanlığına kendisini yeniden seçen üyelerine teşekkür etti.
Hiçbir ayrım yapmaksızın esnafa hizmet etmeye devam edeceğini vurgulayan Sağır, “Her zaman esnaf arkadaşlarımızın yanlarında olduğumuz gibi, yeni dönemde hizmetimize devam edeceğiz. Odamızı ve esnafımızı bir adım daha ileri götürmek için mücadele edeceğiz. Bizleri tekrar bu göreve layık gören bütün esnaf arkadaşlarımıza teşekkür ederim.” dedi.

24 Nisan 2018