KURUCUMUZ NİHAT TANKUT’UN KIZININ NİŞAN MERASİMİNE KATILDIK

Odamızın kurucularından ve yönetim kurulu üyemiz Nihat Tankut’un Kızı Betül ve Çatak eski Muhtarı Ramazan Buhuroğlu’nun oğlu Ahmet Can’ın Nişan yüzüklerini Seydikemer Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanımız Harun Sağır ve Fethiye Şoförler odası başkanı Şaban Taşar birlikte taktılar. Kurdele kesimini Cumhuriyet mahallesinin çiçeği burnunda Muhtarı Kadir Alagöz ile Başkanımız Harun Sağır kesti.

Seydikemer İlçesinin ve Gerişburnu Sanayisinin sevilen esnaflarından olan Nihat Tankut’un kızının nişanına; Seydikemer Esnaf Odası Yönetim Kurulu Üyeleri, Esnaf Odası Personelleri ile Seydikemer’deki Esnaf arkadaşları yalnız bırakmadı. Yoğun katılımın olduğu nişan merasiminde davetliler ve çiftimiz gönüllerince eğlendiler. Her iki aileye hayırlı uğurlu olsun, Allah tamamına erdirsin diyoruz.

16 Nisan 2019