Mahalleler arası Futbol Turnuvası Başladı

Seydikemer de, bu yıl ilki düzenlenen mahalleler arası halı Saha turnuvasının açılış maçında protokol üyeleri ile engelli sporcular karşılaştı.

İlçemizde Seydikemer Postası Gazetesi önderliğinde Seydikemer Belediyesi, Şahin İnşaat ve Kutan Bilgisayar sponsorluğunda  ilki  düzenlenen mahaller arası halı saha futbol turnuvası açılış maçında Kaymakam Haktan Gökçekuyu, Belediye başkanı Yakup Otgöz ,Seydikemer Esnaf ve  Sanatkârlar odası başkanımız Harun Sağır,  Ziraat Odası başkanı Muhsin Gümüş, Gençlik Spor müdürü Harun Reşit Yiğit, Süt Birliği başkanı Turgut Tokmak ve Gazeteci Zekeriya Şahin den oluşan takım ile  Engelli kardeşleriz ile bir dostluk maçı yaptılar.

Seydikemer Esnaf ve Sanatkârlar odası başkanımız Harun Sağır ‘’  İyi oynadık, ama 7-6 kaybettik önümüzdeki maçlara bakacağız. Bu bir dostluk maçı oldu. Esnaf odası olarak turnuvaya katkı sağlamak için bir takım çıkardık. Burada amaç birlik, beraberlik ve kaynaşmayı sağlamaktır. Turnuva için emeği geçen herkese teşekkür ederim.’’ Dedi

29 Haziran 2019