Olağan Genel Kurulumuz 8 Ocak’ta Yapılacak

Seydikemer Esnaf ve Sanatkârlar Odası 2. Olağan Genel Kurul toplantısı sürecimiz başladı. Oda Başkanı Harun Sağır ”tüm esnaflarımızı 8 Ocak 2022 Cumartesi günü yapılacak Genel Kurul Toplantımıza davet ediyorum” dedi. Genel kurula ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Harun Sağır “8 Ocak 2022 Cumartesi günü Esnaf ve Sanatkârlar Odası 2. Olağan Genel Kurul toplantımızı yapacağız. Seydikemer Esnaf ve Sanatkârlar Odası Olağan Genel Kurul toplantısının şimdiden ilçemiz ve odalarımız için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Başkan Harun Sağır konuya ilişkin olarak; “8 Ocak 2022 Cumartesi günü Esnaf ve Sanatkârlar Odası olağan genel kurulumuzu gerçekleştireceğiz. Kurulduğumuz günden bu yana esnaflarımızın hizmetinde olduk. Çalışmalarımız hakkında kamuoyunu sürekli bilgilendirdik. Şeffaf ve hesap verme anlayışını taşıdık. Bu genel kurulumuzda da yaptığımız çalışmalarımızı paylaşacağız. Önümüzdeki dönem yapmak istediklerimizi anlatacağız. Bizim gücümüz esnaflarımız ve çok değerli Seydikemer halkıdır. Bizler, başkan ve yönetim kurulu üyeleri olarak sizlerden aldığımız güç ve destek ile aynı kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz. Kıymetli üyelerimizi 8 Ocak’ta yapacağımız genel kurulumuza davet ediyoruz. Onları bekliyoruz. Şimdiye kadar başarıyla sahip çıktıkları odamıza aynı destekle sahip çıkmaya devam edeceklerine inancımız tamdır. Hizmetkarı olmaktan onur duyduğumuz kıymetli esnaf ve sanatkarlarımızı 8 Ocak 2022 Cumartesi günü saat 10:00’da Uğurlu mahallesi Tufanlar tesisinde gerçekleştireceğimiz 2. Olağan Genel Kurul toplantımıza davet ediyoruz. Heyecan ve coşku içinde yapacağımız genel kurulumuzun şimdiden ilçemiz ve odalarımız için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Basın Servisi

02 Ocak 2022