Sağır Ve Ekibinden İade-İ Ziyaret

Seydikemer Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Harun Sağır ve ekibi, Fethiye     Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akif Arıcan’a iade-i ziyarette bulundu.

Seydikemer Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Harun Sağır, Başkan Yardımcısı Mehmet Alaşan, Yönetim Kurulu Üyesi Osman Alagöz, Yönetim Kurulu Üyesi Özkan Kara, Denetim Kurulu Üyesi Ünver Can’dan oluşan heyet Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan’ı ziyaret etti. Ziyaret 2 Aralık Salı günü saat 11:00’da Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Meğri Salonu’nda gerçekleştirildi. Basına ziyaretleri hakkında açıklama yapan heyet buradaki görüşmenin ardından FTSO başkanlık makamına geçti.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasının çalışmalarını örnek aldıklarını ifade eden Seydikemer Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Harun Sağır, Seydikemer olarak birlik içinde çalışacaklarını söyledi.

Seydikemer Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Harun Sağır ve ekibinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akif Arıcan, Harun Sağır ve ekibine görevlerinde başarılar diledi. Göreve geldikleri günden bu güne büyük yol kat ettiklerini ifade eden Arıcan, “İyi niyet, dürüstlük, azim ve istek olduktan sonra başarılamayacak şey yok.” diye konuştu.DSC_0010_640x425

02 Aralık 2015