Seydikemer Esnaf Odası “Kalite Belgesi”ni Aldı

Seydikemer Esnaf ve Sanatkârlar Odası kurulduğu günden bu yana yaptığı başarılı çalışmalar ile gerek ilçede gerekse bölgede adından sıkça söz ettiren bir oda haline geldi. Aralık ayında gazetemizde “ESNAF ODASI “ISO 9001 KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ” BELGELİ ODA OLUYOR” Diyerek haberini yaptığımız Seydikemer Esnaf ve Sanatkârlar Odası Kalite belgesine kavuştu. Gazetecilik ve Habercilik anlayışımız gereği merak ettiğimiz konu; Acaba Türkiye de ISO 9001 KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ BELGELİ kaç tane Esnaf Odası vardır.

Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Harun SAĞIR yaptığı açıklamada;Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası artık Kalite belgeli bir odadır. Odamızın kurulduğu günden bu yana hizmetlerimizin yanı sıra kurumsallaşmaya da büyük önem verdik. İlçemizde GEKA’dan ilk proje desteğini yine”SEYDİKEMER ESNAF ODASI KURUMSALLAŞIYOR ”adlı projemizle almıştık. Vermiş olduğumuz kaliteli hizmeti, yönetim anlayışımızı ve kurum içindeki çalışma sisteminin eğitimleri ve incelenmesi sonucunda Uluslararası Belgelendirme kuruluşu IQR tarafından belgeyi almaya hak kazandık. Bu başarı öncelikle esnafımızın desteği, yönetim kurulundaki arkadaşlarımızın yöneticilik anlayışı ve personelimizin Esnafımıza yakışır bir şekilde hizmet vermesiyle sağlanmıştır.

25 Nisan 2018