Sosyal Güvenlik Kurumu Heyetinden Başkan Sağır’a Ziyaret

SOSYAL GÜVENLİK KURUMU HEYETİNDEN BAŞKAN SAĞIRA ZİYARET

Seydikemer ilçemize kurulması için 30 Aralık 2015 tarihli Sosyal güvenlik üst kurulu onayından geçen Sosyal Güvenlik hizmet merkezi müdürlüğü binası kiralanarak tadilatına başlandı.
Fethiye SGK Merkez müdürü Gamze Yılmaz, İzmir İnşaat Emlak müdürü Muzaffer Gürcan, Muğla İl müdürlüğü destek hizmet şefi Barış Koçak, 4B Bağkur servis şefi Cemalettin Özer ile birlikte Esnaf ve sanatkârlar odası başkanı Harun Sağırı ziyaret ederek” Merkezin binasını kiraladık şu anda tadilatına da başlandı en kısa sürede hizmet vermeye başlayacağız. Odalarımızdan da bu konuda destek istiyoruz” dediler.
Oda Başkanı Sağır” Yeni kurulmanın zorluğunu en iyi bilenlerden biriyim, düzen oturuncaya kadar epey uğraş verdik yeri geldi ilk günlerde eşlerimizle odada temizlik yaptık. Üzerimize düşen ne varsa esnaflarımız adına yapmaya hazırız yeter ki onların işlerinde kolaylık olsun, nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

sosyal-guvenlik-kurumu-heyetinden-baskan-sagira-ziyaret

29 Eylül 2016