Sürat Kargo’dan Seydikemer Esnafına % 50 İndirim

Yeni bir oda olmasına rağmen esnaflarının daha iyi ve daha ekonomik şartlarda ticaret yapmaları yönünde yaptığı çalışmalar ile kısa sürede bölgenin en aktif ve dikkat çeken odaları arasında yerini alan Seydikemer esnaf ve sanatkârlar odası ile sürat kargo Seydikemer şubesi arasında imzalanan protokol ile esnafların kargo gönderilerinde büyük bir indirim sağlandı.

Sürat kargo Seydikemer acente yetkilisi, Kâmil Mutlu Demirtaş “Sürat kargo olarak ilçemize ilk gelen özel kargo şirketiyiz. Seydikemer yeni ilçe olsa da nüfus ve coğrafik açıdan küçük bir yer değil ve gelişime açık bir bölge bizlerde buradaki ihtiyaca cevap verebilmek için şube açma kararı aldık, esnaflarımıza bizimde bir katkımız olsun istedik, oda başkanımıza göstermiş olduğu yakın ilgiden dolayı teşekkür ediyorum”dedi.

Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar odası başkanı Harun Sağır “İlçemize kim yatırım yapar iş yeri açar ise Seydikemer esnaf odası sonuna kadar destekçi olur. Yalnızca PTT kargo hizmet verirken, sürat kargonun buraya şube açmasından tabi ki mutluyuz hizmet kalitesi artacak ve esnaflarımıza alternatif hizmet gelecektir. Esnaflarımızın menfaati ne olan her türlü protokolün altına Harun SAĞIR olarak gözü kapalı imzamı atarım, bu protokolle Seydikemer esnafı tüm kargo ödemelerinde % 50 indirim alacak mesela dosya gönderileri KDV dâhil 4 TL dir, yani piyasanın yarı fiyatına kendilerine teşekkür ediyor bol kazançlar diliyorum”dedi.

10 Şubat 2015