VALİ ORHAN TAVLI’DAN ODAMIZA ZİYARET

VALİ ORHAN TAVLI’DAN  ODAMIZA ZİYARET

Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Muğla Valiliğine atanan Orhan TAVLI ilk resmi ilçe ziyaretini Seydikemer’e gerçekleştirdi. Ziyaretleri kapsamında  Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar Odamızı, Kaymakamımız Ahmet Güneri ve Belediye Başkanımız Yakup Otgöz ile birlikte ziyaret ederek bizleri onurlandırdı.

Gerçekleşen ziyarette sayın Valimiz Orhan Tavlı “Seydikemer gelişime çok açık bir ilçe. İlçenin gelişmesine katkıda bulunmak üzere yapmış olduğunuz çalışmalar takdire şayan. Bundan sonra da esnaflarınız ve ilçeniz için güzel, başarılı projeler yapacağınızdan eminim. Sizlere ve ekibinize çalışma hayatınızda başarılar diliyorum.” dedi.

Oda Başkanımız Harun Sağır’ın, pandemi döneminde esnaflarımızın yaşadığı sıkıntılar, odamızın çalışmaları hakkında bilgiler paylaştığı ziyarette ilçemizin tanıtımı için hazırlatmış olduğumuz eserlerimizi de kendilerine tanıttı. Başkanımız nazik ziyaretinden dolayı esnaflarımız, yönetim kurulumuz ve çalışma arkadaşlarımız adına sayın Valimize teşekkür etti.

01 Ekim 2020